Rent a car

Servisirana i sigurna vozila

RENTA CAR

Rent a car usluga iznajmljivanja vozila Renault Clio 1.5 DCI iz 2019. godine. Naša firma se ponosi kvalitetom i sigurnošću svojih vozila, a naš cilj je pružiti Vam najbolji mogući servis.

Sva naša vozila su opremljena novim zimskim gumama i svom potrebnom opremom. Takođe, sva vozila imaju kasko osiguranje i asistenciju na putu kako bi Vaše putovanje bilo sigurno i bezbrižno. Imamo i iso-fix za dječije sjedalice kako bismo osigurali sigurnost i udobnost za naše najmlađe putnike.

Sva vozila koja iznajmljujemo se isporučuju čista i dezinfikovana, sa punim rezervoarom goriva, a uz to dobijate putni nalog i saglasnost za prelazak graničnih prelaza.

Fiksni telefon:

+387 57 2222 66

Mobilni RS:

+387 65 219 777

Mobilni FBIH:

+387 62 251 111

Email:

autorasevic@yahoo.com

Ako želite unaprijed rezervisati vozilo, to je moguće uz uplatu avansa. Pozive za rezervaciju vozila molimo Vas da obavljate do 17h kako bismo Vam mogli pružiti najbolju uslugu.

Cijena iznajmljivanja vozila za jedan dan iznosi 80 KM, a za tri dana 200 KM. Za informacije o cijenama iznajmljivanja vozila na više dana, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 065-219-777.

Molimo Vas da uz rezervaciju vozila pripremite dokumentaciju koja uključuje ličnu kartu i/ili pasoš (obavezno), vozačku dozvolu (obavezno) i lične dokumente suvozača ili drugih putnika u vozilu, po dogovoru.

Zahvaljujemo Vam na interesovanju za naše usluge i nadamo se da ćemo Vam pružiti najbolji mogući servis. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, stoga nam se slobodno obratite za bilo kakva pitanja ili nedoumice.