Auto Rašević – polovni automobili sa garancijom

Sigurna kupovina

Auto salon Rašević

je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi prodajom polovnih vozila. Sa sjedištem u Palama, ova kompanija nudi klijentima visoko kvalitetne i pouzdane automobile po pristupačnim cijenama.

Auto salon Rašević se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u prodaji polovnih automobila. Ponuda uključuje veliki izbor vozila različitih marki i modela, sa garancijom na kilometražu. Svi automobili se pažljivo pregledaju i pripremaju prije prodaje kako bi kupci bili sigurni u njihovu kvalitetu. Pored toga, nudimo i mogućnost zamjene starog automobila za noviji uz doplatu.

Ako ste zainteresirani za kupovinu novijeg modela, Rašević vam omogućava da svoje trenutno vozilo zamijenite za novije uz doplatu. Ovo je vrlo povoljna opcija za kupce koji žele ostati u okviru svog budžeta, ali žele voziti noviji automobil.

Stručni i ljubazni prodavci su uvijek spremni pomoći klijentima u odabiru idealnog vozila, pružiti informacije o cijenama i uslovima plaćanja, te osigurati da svaki kupac dobije automobil koji je u skladu sa njihovim potrebama i budžetom.

Ako se pojave bilo kakvi problemi ili pitanja, kupci se mogu obratiti timu za pomoć i savjete. Raševićev tim će učiniti sve što je u njihovoj moći da riješe problem i osiguraju zadovoljstvo kupca.

AUTO RAŠEVIĆ

Naša web stranica pruža mogućnost da unaprijed pregledate ponudu vozila.

Moguće je pronaći sve detaljne informacije o svakom vozilu, uključujući fotografije, tehničke podatke, cijene i informacije o istoriji vozila.

Ako ste zainteresirani za neko vozilo, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila i mi ćemo vam dati sve dodatne informacije koje vam trebaju.

Vozila koja se nalaze u našoj ponudi su pažljivo odabrana i provjerena kako bi se osigurala njihov kvalitet i pouzdanost.

Kupci imaju mogućnost pregleda vozila i testiranja prije kupovine, kako bi se uvjerili u kvalitet i udobnost vozila.

Lokacija salona je idealna za sve kupce koji dolaze iz Sarajeva i okoline, ali i za one koji dolaze iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine.

Auto salon Rašević se nalazi na samom ulazu u Pale, te je lako uočljiv i prepoznatljiv na cesti. Parkiranje vozila je na raspolaganju kupcima u krugu salona.

Trudimo se sve automobile objaviti na najoš web stranici, kako bi uvijek bili dostupni zainteresovanim kupcima. Također, koristimo i OLX oglasivač, na kojem također možete pronaći sve automobile iz naše ponude.

Rent a car usluga Auto Rašević nudi iznajmljivanje vozila po povoljnim cijenama. Naša firma se ponosi kvalitetom i sigurnošću svojih vozila, a naš cilj je pružiti Vam najbolji mogući servis.

Sva vozila su u odličnom stanju, redovno održavana i detaljno pregledana prije iznajmljivanja, kako bi se osigurala sigurnost i udobnost putnika. Sva vozila su opremljena novim zimskim gumama i svom potrebnom opremom. Imamo i iso-fix za dječije sjedalice kako bismo osigurali sigurnost i udobnost za naše najmlađe putnike.

Opširnije provjerite ovdje.

Stručnost i iskustvo – Naš tim prodavaca i mehaničara su visoko obučeni stručnjaci koji će vam pružiti sve potrebne informacije i savjete. Naši prodavci će vam pomoći da pronađete savršeno vozilo koje odgovara vašim potrebama i budžetu, dok će naši mehaničari osigurati da vaše vozilo uvijek bude u najboljem mogućem stanju.

Garancija na kilometražu – Sva naša vozila dolaze sa garancijom na kilometražu, što znači da se možete osloniti na kvalitetu i trajnost vozila koje kupujete od nas.

Širok izbor vozila – Naša ponuda uključuje širok izbor novih i polovnih vozila, pažljivo odabranih i pregledanih od strane naših stručnjaka. Bilo da tražite limuzinu, terenac, karavan ili nešto drugo, sigurno ćete pronaći vozilo koje vam odgovara u našem auto salonu.

Konkurentne cijene – U Auto salonu Rasevic na Palama nudimo konkurentne cijene za naša vozila i usluge iznajmljivanja automobila. Bez obzira na vaš budžet, sigurno ćemo vam pronaći vozilo koje odgovara vašim potrebama.

Usluga iznajmljivanja automobila – Ako vam je potrebno vozilo za kratkoročni najam, naša usluga iznajmljivanja automobila je idealna opcija za vas. Naša flota iznajmljivanih vozila obuhvata širok izbor modela koji su dostupni po konkurentnim cijenama

Auto salon Rašević Pale je vaš pouzdan partner u kupovini i održavanju automobila. Naša GARANCIJA NA VOZILA I KILOMETRAŽU i RENT A CAR su samo neki od načina na koje se trudimo učiniti vašu kupovinu i korištenje automobila što ugodnijim i bezbrižnijim.